Financiële ondersteuningen

Het Oranje Fonds

Sociale initiatieven die aansluiten op ons werkterrein kunnen bij ons geld aanvragen. We werken vanuit vier pijlersBetrokken SamenlevingZorgen voor ElkaarGelijke Kansen en Kennis, Impact & Innovatie.

Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren.

 

Postcode Loterij Buurtfonds

Het Postcode Loterij Buurtfonds is er voor alle bewonersinitiatieven in Nederland, van klein tot groot. Van eenvoudige verbeteringen tot vernieuwende initiatieven die grote impact maken.

Zo hopen we meer mensen te inspireren om ook in actie te komen. Samen maken we Nederland een stuk mooier!

 

VSB Fonds

Heb jij een mooi initiatief gericht op de ontwikkeling van mensen, buurten of organisaties? Dan kunnen wij je misschien helpen. 

Bij VSBfonds hebben we een sociale, inclusieve en creatieve samenleving voor ogen. Een samenleving waarin mensen met verschillende achtergronden elkaar ontmoeten, inspireren en met elkaar verbonden raken. Een samenleving waarin iedereen eerlijke kansen krijgt om zelf vooruit te komen in het leven en er ook voor een ander te kunnen zijn. Daarom ondersteunen wij sociaal-maatschappelijke en culturele initiatieven. En stellen we internationale studiebeurzen beschikbaar voor maatschappelijk betrokken studenten.    

 

Cursussen

Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA)

Ben je als vrijwilliger werkzaam achter de bar van het buurthuis, sportkantine of tijdens festivals of evenementen? Dan moet je een Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) gevolgd hebben. Met deze gratis online cursus kun je in ruim een uur het IVA certificaat behalen.

De cursus bevat een interactieve introductie over verantwoord alcoholschenken en sluit af met een korte toets.

 

Print Friendly, PDF & Email