Voor Vrijwilligersorganisaties:

Wij zijn er voor u als organisatie in de vorm van een vacaturebank en een wervingsbureau.

Op de online vacaturebank kan de toekomstige vrijwilliger zelf vanuit huis zoeken naar geschikte vacatures.
De vrijwilligers die bij ons op gesprek komen gaan samen met ons op zoek naar een passende vacature op zowel de online vacaturebank als in onze map met uitgeprinte vacatures.

Wij komen op locatie om een gesprek met u te voeren over uw organisatie. Samen met u kijken we dan naar eventuele vacatures die te vervullen zijn binnen uw organisatie. Deze zullen wij dan samen met u vormgeven en vervolgens opnemen in onze online vacaturebank en in onze map met uitgeprinte vacatures. Uw vacature blijft automatisch drie maanden online zichtbaar. Na twee-en-een-halve maand krijgt u een mailtje waarin u aan kunt geven of u nogmaals drie maanden op de site wilt staan. U geeft hierop uw antwoord en wij dragen zorg voor de uitvoering ervan. Evenals vacature- of organisatiegegevens wijzigingen worden door ons verzorgd. U kunt dus niet zelf inloggen om veranderingen aan te brengen; dit doen wij voor u.

Wij publiceren elke week een aantal vacatures in de PC55, de Kempenaer en de Beeldkrant. Hierin wordt uw vacature zichtbaar voor een breed publiek.

Wanneer er interesse is in een vacature binnen uw organisatie wordt er contact met u opgenomen. Dit zal gebeuren door ons als vrijwilligersbureau of door de vrijwilliger zelf. Hierna neemt u het vervolg-traject in eigen handen met betrekking tot een kennismakingsgesprek.
Wij vragen u om hierna contact met ons op te nemen over een eventuele match. Aan de hand hiervan zorgen wij voor de verwijdering van de vacature of het handhaven ervan.

Print Friendly, PDF & Email