Voor Vrijwilligersorganisaties:  

Wij zijn er voor u als organisatie in de vorm van een vacaturebank en een wervingsbureau. Onze werkzaamheden en het plaatsen van uw vrijwilligersvacature op onze vacaturebank is kosteloos. 

Op de online vacaturebank kan de toekomstige vrijwilliger zelf vanuit huis zoeken naar geschikte vacatures. Met de vrijwilligers die bij ons op gesprek komen gaan we samen op zoek naar een passende vacature op zowel de online vacaturebank als ook in onze papieren versie.

Graag leren wij uw organisatie kennen. Indien het uitkomt komen we graag kennismaken. Samen met u bespreken we de vacatures die te vervullen zijn binnen uw organisatie. Deze zullen wij dan in overleg vormgeven en vervolgens opnemen in onze vacaturebank.

person using Apple Wireless Keyboard near Apple Magic Mouse, mug, and rose gold iPhone 6s on table

Uw vacature blijft automatisch drie maanden online zichtbaar. Na twee-en-een-halve maand krijgt u een mailtje. Hierin kunt u aangeven of de vacature verlengd kan worden of reeds is ingevuld. Ook andere organisatie- of vacature wijzigingen kunt u aan ons doorgeven. Wij zorgen voor de verdere verwerking hiervan. U kunt niet zelf inloggen om veranderingen aan te brengen; dit doen wij voor u.

Wij publiceren elke week een aantal vacatures in de PC55 en op de BeeldkrantTV. Hierin wordt de vacature zichtbaar voor een breed publiek.

Wanneer een vrijwilliger interesse heeft in een van uw vacatures dan nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Een geïnteresseerde vrijwilliger kan via onze vacaturesite ook direct met u contact opnemen of digitaal een sollicitatieformulier invullen. Hierna neemt u het vervolg-traject in eigen handen met betrekking tot een kennismakingsgesprek.

Graag vernemen we indien er een match is. Aan de hand hiervan zorgen wij voor de verwijdering van de vacature of het handhaven ervan.

 

Print Friendly, PDF & Email